Η Athlometrix χορηγός στο δεύτερο τουρνουα «Beach Soccer Stars»!

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου τo Τουρνουά Ακαδημιών “Beach Soccer Stars” που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στο Sailing Club στο Σχινιά Μαραθώνα με την ATHLOMETRIX να βρίσκεται σαν μέγας χορηγός και να βραβεύει με δωρεάν μετρήσεις πρωταγωνιστές και τυχερούς! 


Στο Beach Soccer Stars συμμετείχαν 48 ακαδημίες από όλη την Αττική με 550 μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 12 έως 17 ετών συμμετείχαν φέτος στις κατηγορίες Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, προσφέροντας όμορφο θέαμα και μοναδικές αθλητικές εμπειρίες στην άμμο.


Οι νικήτριες ομάδες ήταν η Elite στην κατηγορία Junior και Παμπαίδων, η Νέα Ιωνία στην κατηγορία Παίδων και οι Μαχητές στην κατηγορία των Εφήβων. Βραβεύθηκαν επίσης οι πρώτοι σκόρερ και MVP του τουρνουά, καθώς και η Ιωάννα Μαμάνη, το μοναδικό κορίτσι που συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα του Ερμή Λιοσίων.


Την ημέρα των τελικών παρακολούθησε από κοντά και ο πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος απένειμε έπαθλα και μετάλλια στους νικητές.Η ATHLOMETRIX σαν μεγάλος χορηγός, υπήρξε αρωγός αυτής της σημαντικής προσπάθειας που τείνει να γίνει θεσμός μιας και κεντρικός στόχος του Beach Soccer Stars είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) στη βάση του, καθώς και η ξεχωριστή εμπειρία της άθλησης και της ψυχαγωγίας δίπλα στη θάλασσα, μέσα από μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.


Η μοναδική εταιρεία αθλητικών μετρήσεων παγκοσμίως έδωσε το παρών και ενημέρωνε τεχνικούς, παίκτες, γονείς και ακαδημίες για τον τρόπο διεξαγωγής των αθλητικών μετρήσεων με την παρουσία των υπεύθυνων ανθρώπων της κ. Στασινόπουλο, κ. Γωγουβίτη και κ. Θυμή αλλά και τους εξειδικευμένους athlometrix Testers.


Ένας υπερτυχερός απο κάθε ακαδημία που συμμετείχε στο τουρνουά κέρδισε με τη μέθοδο της κλήρωσης δωρεάν μετρήσεις απο την Athlometrix αξίας 200 €!


Δωρεάν μετρήσεις κέρδισαν και οι μεγάλοι νικητές που διακρίθηκαν στο 2ο “Beach Soccer Stars” σε κάθε κατηγορία. Ο MVP και ο πρώτος σκόρερ της κάθε κατηγορίας έλαβαν απο δύο δωρεάν κουπόνια εκτέλεσης των αθλητικών μας μετρήσεων και αναμένεται να βρεθούν στα ειδικά διαμορφωμένα Athlometrix test centers απο τα μέσα Οκτωβρίου.