Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα- Λιναρδάτου Πρωτοπορούν και Στον Αθλητισμό
Δελτίο Τύπου- Απολογισμός Testing Event

Μια σπουδαία συνεργασία μεταξύ των Πρωτοπόρων Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα- Λιναρδάτου και της Athlometrix, της πρώτης εταιρίας αθλητικών μετρήσεων νέων της χώρας, επισφραγίστηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, στο Περιστέρι.

Στο πλαίσιο εξέλιξης και εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης που προστάζει τα παιδιά να λαμβάνουν ευρύτερη παιδεία και εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα- Λιναρδάτου καινοτομούν, υιοθετώντας τις έννοιες του αθλητικού προσανατολισμού και της αθλητικής αξιολόγησης και προόδου.

witty

Η Ομάδα της Athlometrix υποδέχτηκε τους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων και, μέσω αθλητικών δοκιμασιών και παιχνιδιών, κατέγραψε όλα εκείνα τα στοιχεία- τη σωματική διάπλαση, τη φυσική κατάσταση και την προσωπικότητα- που διαμορφώνουν την αθλητική υπόσταση ενός παιδιού.

Από εδώ και στο εξής, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα- Λιναρδάτου και οι κηδεμόνες τους έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο διαδικτυακό αθλητικό προφίλ. Στην πλατφόρμα της Athlometrix θα μπορούν να εντοπίσουν τα δυνατά σημεία τους, αλλά κι εκείνα που χρήζουν βελτίωσης, να παρακολουθούν την εξέλιξη των ικανοτήτων τους, να βάζουν στόχους και να τους πραγματοποιούν!

Ψυχομετρικό

Ακόμη, οι γυμναστές των Εκπαιδευτηρίων έχουν πια τη δυνατότητα να παρακολουθούν οργανωμένα την πρόοδο των αθλητών, να κρίνουν ευκολότερα την αθλητική κλίση τους, αλλά και να τους βοηθούν με στοχευμένα προγράμματα άσκησης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης.

Ας μην ξεχνάμε πως η άσκηση και ο αθλητισμός αποτελούν βασικά κομμάτια της σωματικής και ψυχικής διαμόρφωσης των παιδιών, καθώς και της κοινωνικοποίησης τους. Γι’ αυτό, οφείλουμε να δίνουμε κύριο ρόλο στη σωστή διαχείριση της αθλητικής προόδου των μαθητών.

 

σχολείο αίθουσα

 

 

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα- Λιναρδάτου Πρωτοπορούν και Στον Αθλητισμό Σε Συνεργασία Με Την Πρώτη Εταιρία Αθλητικής Αξιολόγησης Νέων της Χώρας!