Τα Αστέρια του Ολυμπιακού Βούλας Στην ATHLOMETRIX!
Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας της Athlometrix με την ακαδημία του Ολυμπιακού Βούλας, διεξήχθη το πρώτο Test Event μετρήσεων των ποδοσφαιριστών της ομάδας των νοτίων προαστίων!

Οι αθλητές που κλήθηκαν να συμμετέχουν, αφού μετρήθηκαν στους πυλώνες Φυσιομετρίας (Ταχύτητα, Ευκινησία, Άλμα) και Σωματομετρίας (Βάρος, Ύψος, Ευλυγισία, Λιπομέτρηση) επιδόθηκαν σε τεστ Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου στον αγωνιστικό χώρο (Ντρίπλα, Κοντινή μεταβίβαση, Σουτ, Πρώτη επαφή με τη μπάλα) και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.

ευλιγισια

Με την έλευση τους στο Test Event, οι νέοι ποδοσφαιρικοί αστέρες που ανήκουν στο δίκτυο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δημιούργησαν το προσωπικό τους αθλητικό ηλεκτρονικό προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix και απέκτησαν μια σειρά από σημαντικά προνόμια, τόσο οι ίδιοι όσο και οι προπονητές τους! Εκεί, καταγράφηκε πλήρως η αξιολόγηση τους, συγκρίνονται με τους αντίστοιχους αθλητές της ίδιας ηλικίας και έγιναν αυτομάτως «αναζητήσιμοι» από άλλες ομάδες υπό προϋποθέσεις.

Athlometrix Profile

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βούλας, έχουν δημιουργήσει τον «αθλητικό τους φάκελο». Η καταγραφή των επιδόσεων τους δημιουργεί πλέον μια ιστορικότητα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρυσός για την εξέλιξη τους. Οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους, είδαν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους τόσο σε ακέραιους αριθμούς, όσο και σε σύγκριση με παίκτες της ίδιας ηλικίας.

Πολύ σημαντικό φυσικά, είναι το γεγονός πως  οι προπονητές τους μπορούν πλέον να δουλέψουν στοχευμένα για τη βελτίωση τους.

 

Το επόμενο Test Event της Athlometrix είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.


 

Όσοι αθλητές του Ολυμπιακού Βούλας επιθυμούν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε στην γραμματειακή υποστήριξη του γηπέδου Star Sports Club, είτε στον προπονητή τους.

 

λιπομέτρηση

αντανακλαστικά