Ο ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου Εκτοξεύεται με την Athlometrix!
Η ομάδα της ATHLOMETRIX κατάφερε να παντρέψει την θεωρία της επιστήμης με την πράξη των σπορ στο γήπεδο, έχοντας κουμπάρους την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Συμμετέχοντας στα Test Event μας με τον κορυφαίο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας θέτεις τις βάσεις για να εργαστείς επάνω σε επαγγελματικά πρότυπα κορυφαίων ομάδων.Στους σύγχρονους ρυθμούς του μοντέρνου ποδοσφαίρου, η Athlometrix ανεβάζει το επίπεδο των ελληνικών υποδομών και δίνει την δυνατότητα σε συνεργαζόμενες ακαδημίες να προσφέρουν στα παιδιά τους την πρόοδο και την εξέλιξη που τους αξίζει.

Σε αυτό το μοτίβο κινείται τα τελευταία χρόνια και η ομάδα του ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου, που την Τετάρτη εισήχθη στο συνεργαζόμενο δίκτυο ακαδημιών της εταιρίας, αποδεικνύοντας την σωστή και σοβαρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις της.

Η ομάδα που εδρεύει στο Δημοτικό Γήπεδο Π. Φαλήρου έναντι του κλειστού γηπέδου Τάε Κβο Ντο, προχώρησε στην αξιολόγηση 40 ποδοσφαιριστών της σε ένα ποδοσφαιρικό Test Event με το πρόγραμμα «Football 360».

Τα νέα ταλέντα της ομάδας των Νοτίων Προαστίων υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο, επάνω στους πυλώνες Σωματομετρίας και Φυσιομετρίας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε μετρήσεις Τεχνομετρίας ποδοσφαίρου.

Mamis

Προνόμια


Επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα αξιολόγησης, αθλητές και ακαδημία απέκτησαν μια σειρά από σημαντικά προνόμια.

 

Οι Αθλητές:


-Θα γνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους

-Δημιούργησαν το ιστορικό τους αθλητικό αρχείο

-Συγκρίνονται με όλους τους ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας

-Έχτισαν το ποδοσφαιρικό τους βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι.

 

Η Ακαδημία:


-Σκανάρει τους παίκτες της και μαθαίνει όση πληροφορία χρειάζεται γι αυτούς

-Εντοπίζει τα αδύνατα σημεία τους ώστε να τα βελτιώσει

-Συγκρίνει τους διαθέσιμους παίκτες της ώστε να καταρτίσει τις αποστολές και την εντεκάδα της

-Οργανώνει όλα τα τμήματα της ηλεκτρονικά και μπορεί να δουλεύει επαγγελματικά και μεθοδευμένα

-Δίνει στους αθλητές της την ευκαιρία να τους δούν κάποιοι επαγγελματίες. Μια επαφή η οποία μπορεί να οδηγήσει υπό προϋποθέσεις έναν παίκτη και σε μια μεταγραφή!

 

Δουλειά και Επαναξιολόγηση


Η ομάδα εξασφάλισε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας προπονητής για να σκανάρει τους παίκτες του και να δουλέψει με γνώμονα τη βελτίωση τους! Ατομικές προπονήσεις και προετοιμασία του επόμενους δύο μήνες επάνω στα αδύνατα σημεία των παιδιών, θα αποτελέσουν την άμεση και εξ' ολοκλήρου εκμετάλλευση των τεστ της Athlometrix.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον προσεχή Οκτώβρη σε ένα Test Event όπου τα παιδιά θα μάθουν την εξελικτική τους πορεία, επάνω στις δυνατότητες τους στο αγαπημένο τους άθλημα, καθώς και την σωματική τους ανάπτυξη!

Tsigaridas Panagiotis

άλμα