Ο Φωστήρας Αθηνών Στην Athlometrix!
Η ιστορική ομάδα των Αθηνών, ο Φωστήρας, επέλεξε την Athlometrix για την αθλητική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών όλης της ακαδημίας του! Ο «Φονέας των γιγάντων» όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας, όντας μια από τις πλέον νοικοκυρεμένες ομάδες της Αττικής, δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει για τα παιδιά του, την κορυφαία εταιρία εργομετρικών της Ελλάδας!

Φωστήρας

Η Athlometrix στον χώρο σας!


Η Athlometrix, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας που εδρεύει στον Ταύρο, έστησε τον μετακινούμενο εξοπλισμό της και προχώρησε την αξιολόγηση των αθλητών της ακαδημίας μέσα σε ένα εορταστικό διήμερο «αθλητικών εξετάσεων».

Οι πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της ομάδας του Φωστήρα, αξιολογήθηκαν σε ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΑ, ΦΥΣΙΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, σύμφωνα με το πρωτοποριακό πρωτόκολλο «Football 360' Light» της Athlometrix.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Τα προνόμια


Τα νέα ταλέντα της περιοχής του Ταύρου δημιούργησαν το προσωπικό τους προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix. Εκεί, καταγράφησαν και αποθηκεύτηκαν οι μετρήσεις τους, οι οποίες βρίσκονται σε σύγκριση με αθλητές πάντα της ίδιας ηλικίας, κράτησαν το ιστορικό τους και δημιούργησαν το δικό τους ηλεκτρονικό αθλητικό βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι!

 

ΠΑΣΕΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

ΠΑΣΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΑΝΤΟΧΗ ΤΕΣΤ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ