Ο ΑNT1 στο Event της Athlometrix
Το τελευταίο Test Event της Athlometrix για τη σεζόν 2017-2018 διεξήχθη την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο γήπεδο του Ερμή Λιοσίων! Συνολικά 22 αθλητές ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει συμμετείχαν στην αθλητική αξιολόγηση, ενώ το παρών έδωσαν ο ANT1 και ο έγκριτος δημοσιογράφος του καναλιού, Μιχάλης Τσώχος, οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση και αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα.

Η αξιολόγηση ξεκίνησε όπως πάντα στις 17:00 με την Τεχνομετρία Ποδοσφαίρου, κάτω απο Καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες με 14 αθλητές να δοκιμάζουν τις ικανότητες τους. 

Αθλομετρία


Στη συνέχεια στο πρόγραμμα μπήκαν ακόμη 8 αθλητές και αθλήτριες για την αξιολόγηση τους στην Αθλομετρία (Σωματομετρικά-Φυσιομετρικά-Ψυχομετρικό) και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και την αντοχή τους σε αρκετά χρήσιμα τεστ. 

Μεγαλύτερη Αντοχή


Μεγάλος νικητής στο Τεστ Αντοχής (Yo Yo Test) αναδείχθηκε ο Περιβολαράκης που διένυσε 1440 μέτρα αγγίζοντας τους 198 παλμούς/λεπτό!

  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με πολλά αθλητικά Events το Σεπτέμβρη και αναμένουμε το πολύ ωραίο αφιέρωμα που μας ετοιμάζει ο ΑΝΤ1!

 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!