Και ο Κώστας Κωνσταντινίδης Στην Athlometrix!
Ακόμη μια μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου παραβρέθηκε σε Event της Athlometrix και είχε την ευκαιρία να δεί ιδίοις όμμασι, τις μετρήσεις της εταιρίας μας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας!

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο Star Sports Club της Βούλας, στο γνωστό πλέον Test Center της Athlometrix, πραγματοποίησαν τις αθλητικές μετρήσεις μεταξύ άλλων και τρείς αθλητές της Under 13 του Παναθηναϊκού Αλίμου και συγκεκριμένα ένας εξ αυτών ήταν και ο υιός του πρώην ποδοσφαιριστή των Πρασίνων και Διεθνή παίκτη με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, Κώστα Κωνσταντινίδη!

Ο μικρός Κωνσταντίνος πέρασε με περίσσια επιτυχία τις δύο δίωρες μετρήσεις του προγράμματος της Athlometrix που ώς γνωστόν χωρίζονται στις Γενικές Αθλητικές Μετρήσεις αλλά και στην Τεχνομετρία, στην ειδικότητα του Ποδοσφαίρου. Οι έτεροι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου απο την ακαδημία του ΠΑΟ, ήταν οι Μπαρμπούνης Μάριος και Καζαντζίογλου Γεώργιος, ενώ το παρών έδωσαν και παίκτες απο τις ακαδημίες: Κούρος, Πανιώνιος Ρέντη, ΠΑΟ Ριζούπολης, Νέοι Ευγενείας (Πειραιά) και Φωστήρας Καισαριανής.

Οι μικροί αθλητές πέρασαν ένα ξεχωριστό ευχάριστο απόγευμα γεμάτο μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και χρήσιμες μετρήσεις σωματομετρικών και Ψυχομετρικών τέστ και δημιούργησαν το δικό τους αθλητικό ηλεκτρονικό προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix.com!

 

Ποιός είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης (Γερμανία, 31 Αυγούστου 1972) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Πιερικού το 1991 και επόμενος του σταθμός ήταν ο ΟΦΗ, με τον οποίο έγινε διεθνής.

Τον Δεκέμβριο του 1996 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου καθιερώθηκε ως βασικός τόσο στο "τριφύλλι" όσο και στην εθνική ομάδα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού, έτσι το 1999 πήρε μεταγραφή για τη Χέρτα Βερολίνου. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Μπόλτον (ως δανεικός από τη Χέρτα), στο Αννόβερο και στην Κολονία.[1]

Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε έως το 2007.[2] Το καλοκαίρι του 2007 η Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου έγινε ο νέος ποδοσφαιρικός του σταθμός, με τη φανέλα της οποίας κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2008.

Με την Ελλάδα αγωνίστηκε από το 1995 έως το 2003 και αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της. Σε 38 αγώνες σημείωσε 1 τέρμα.

Συμμετείχε στους προκριματικούς αγώνες του Euro 2004, όμως δεν ήταν στις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ για την τελική 23άδα που ταξίδεψε στην Πορτογαλία.