Και ο Α.Ο. Μελισσίων Στον Δρόμο της Ανάπτυξης Υποδομών
Στο Δίκτυο Μετρήσεων Υποδομών της Athlometrix πρόσθεσε και ο Α.Ο. Μελισσίων το όνομα του καθώς προχώρησε στην πλήρη αθλητική και παικτική αξιολόγηση των παιδιών της Ακαδημίας του. Οι «πράσινοι» πέρασαν τους παίκτες των τμημάτων Κ14 και Κ12 από εξωνυχιστικό έλεγχο των επιδόσεων τους τόσο στην φυσική τους κατάσταση, όσο και στη σωματοδομή και την τεχνική ποδοσφαίρου.

 

Α.Ο. Μελισσίων

 

Ακόμη μια ακαδημία της Αττικής μπήκε στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου του παιδικού και εφηβικού αθλητισμού, χρησιμοποιώντας το πολύτιμο εργαλείο αξιολόγησης, σύγκρισης και ανάδειξης της Athlometrix.

  

Οι παίκτες που πέρασαν τα τεστ της Athlometrix στους πυλώνες αξιολόγησης: Φυσιομετρία, Σωματομετρία και Τεχνική Ποδοσφαίρου, δημιούργησαν το προσωπικό τους προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix. Εκεί, καταγράφησαν και αποθηκεύτηκαν οι μετρήσεις τους, οι οποίες βρίσκονται σε σύγκριση με αθλητές πάντα της ίδιας ηλικίας, κράτησαν το ιστορικό τους και δημιούργησαν το δικό τους ηλεκτρονικό αθλητικό βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι!

 

Άν έχεις Ακαδημία, μη μένεις έξω από το παιχνίδι!