Η ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ATHLOMETRIX!
Την είσοδο της στο χώρο της εκπαίδευσης έκανε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η Athlometrix που υποδέχτηκε στο ειδικά διαμορφωμένο Test Center της στο Star Club στη Βούλα την ποδοσφαιρική ομάδα της Λεοντείου. Αυτή η συμμετοχή της Λεοντείου Σχολής αποτελεί και την πρώτη ιστορική συνεργασία της Athlometrix με κάποιο σχολείο!

Η Athlometrix όπως γίνεται κατανοητό, εκτός απο τους αθλητές, τους γονείς, τους προπονητές και τους επαγγελματίες αποτελεί πλέον ένα πολύτιμο εργαλείο και για τα σχολεία ώστε να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τους μαθητές τους και να δημιουργήσουν για τον καθένα, τον αθλητικό τους φάκελο.

Πλέον οι γυμναστές των σχολείων θα μπορούν να γνωρίζουν εξωνυχιστικά τις δυνατότητες των μαθητών τους και να δουλεύουν στοχευμένα με επαγγελματισμό για την βελτίωση όλων των αδυναμιών τους. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να επιβλέπουν την εξέλιξη των παιδιών τους και να ενημερώνουν τους γονείς τους γι αυτή με απτά στοιχεία σε μορφή ηλεκτρονικού προφίλ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 17 αθλητές του ποδοσφαρικού τμήματος της Λεοντίου Πατησίων επιδόθηκαν σε 4 και πλέον ώρες γενικών αθλητικών μετρήσεων και επιδόσεων τεχνομετρίας ποδοσφαίρου!

Οι νεαροί μαθητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το σώμα τους μέσα απο τις σωματικές μετρήσεις, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και την φυσική τους κατάσταση μέσα απο τις εξειδικευμένες φυσιομετρικές μετρήσεις, ενώ συμμετείχαν και στο ψυχομετρικό τεστ της Athlometrix με τη μέθοδο των ερωτοαπαντήσεων.

Φυσικά η μεγαλύτερη διασκέδαση ήρθε στο Β' σκέλος των μετρήσεων, όταν και επιδόθηκαν στα τέστ της Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου! Σούτ, πάσες, ντρίπλες, κεφαλιές, τάκλιν, κοντρόλ και εκτελέσεις φάουλ ήταν ορισμένες απο τις 15 ασκήσεις ποδοσφαίρου που είχαν την τύχη να εκτελέσουν οι επίδοξοι πρωταγωνιστές του μέλλοντος για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!