Η ΕΠΣ Βοιωτίας στην Athlometrix
Μετά την ΕΠΣ Αχαΐας ακόμη μια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων τίμησε την Athlometrix με την εμπιστοσύνη που έδειξε στην πρωτοποριακή εταιρία αθλητικών μετρήσεων ώστε να αξιολογήσει τους παίκτες της! Πρόκειται για την ΕΠΣ Βοιωτίας η οποία προχώρησε στην αθλητική αξιολόγηση της Μικτής ομάδας στην ηλικία των Κ14 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα της ευρύτερης περιοχής της Λιβαδειάς.

 

 

Αξιολόγηση


Οι 18 παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους  στα γήπεδα της Βοιωτίας και έχουν κληθεί να αντιπροσωπεύσουν το Νομό τους στο πρωτάθλημα της Primavera για τη σεζόν 2018-19, επιδόθηκαν σε Σωματομετρικά, Φυσιομετρικά και Ποδοσφαιρικά τεστ ώστε να επιβεβαιωθεί η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

  body measurements

height

 

Προνόμια


Στα πλαίσια της αξιολόγησης φυσικά, οι 18 ποδοσφαιριστές δημιούργησαν το προσωπικό τους αθλητικό προφίλ ώστε να παρακολουθούν την εξέλιξη τους και να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι, ενώ η ΕΠΣ Βοιωτίας απέκτησε τα προνόμια μιας ποδοσφαιρικής-προπονητικής πλατφόρμας ώστε να διαχειρίζεται τους αθλητές της με τον πλέον σύγχρονο και επαγγελματικό τρόπο.

 

first touch training

shooting

Tsigaridas

 

Athlometrix ΕΠΣ

 

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα Test Events της Athlometrix ενημερωθείτε από το επίσημο σάιτ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://app.athlometrix.com/el/reservation#step1