Η ATHLOMETRIX ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!
Την ευκαιρία να περάσουν τις μετρήσεις τόσο των Γενικών Αθλητικών Επιδόσεων όσο και εκείνες της Τεχνομετρίας στην εξειδίκευση του ποδοσφαίρου είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της τοπικής κοινωνίας σε ένα Event διάρκειας τεσσάρων ωρών που διεξήχθη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Sports Club Βουτυρίτσα.

Συνολικά 43 αθλητές ηλικίας 12 έως 13 ετών πέρασαν με περίσσια επιτυχία όλες τις εξειδικευμένες μετρήσεις της πρώτης εταιρίας αθλητικών μετρήσεων στην Ελλάδα, ενώ ήρθαν σε επαφή με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια αξιολόγησης τόσο των φυσικών τους χαρακτηριστικών όσο και της τεχνικής τους κατάρτισης.

Συγκεκριμένα, στο μεγάλο αυτό Event επίδειξης έλαβαν μέρος οι εξής ακαδημίες: Ατρόμητοι Βουτυρίτσα, Νίκη Λάρισας, Πελασγιώτιδα, Barrage, Αμπελόκηποι Λάρισας, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Τοξότης, Αβέρωφ, ΑΕΛ, Λαρισαϊκός, Προμηθέας, Olympic, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων-Δήμητρα Τρικάλων, Α.Ο. Τρικάλων και Ελπίδες Καρδίτσας.

 Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κεντρικής Ελλάδας πέρασαν αρχικά απο Σωματομετρικά τέστ, στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε Ψυχομετρικά τέστ, έπειτα υποβλήθηκαν σε μετρήσεις Φυσικής κατάστασης, ενώ το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσαν τα Τεχνομετρικά τέστ Ποδοσφαίρου, εκεί όπου οι νεαροί παίκτες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο χορτάρι και επιδόθηκαν σε μετρήσεις τεχνικής κατάρτισης.

Ευχαριστούμε πολύ την Ακαδημία Βουτυρίτσα για την υπέροχη φιλοξενία και τη βοήθεια της για την διεξαγωγή του Event.

Σύντομα η Athlometrix θα δώσει το παρόν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι!