Η Athlometrix στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου
Στα πλαίσια της έναρξης μιας σπουδαίας συνεργασίας, η Athlometrix παρεβρέθηκε στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου στο Περιστέρι, για μια Demo επίδειξη του προγράμματος της Αθλομετρίας.

  

Το καθιερωμένο Πρόγραμμα


Συγκεκριμένα,  19 μαθητές επιδόθηκαν σε μια δίωρη αξιολόγηση επάνω στους πυλώνες της Σωματομετρίας, της Φυσιομετρίας και της Ψυχομετρίας και δημιούργησαν το προσωπικό τους αθλητικό προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix ώστε να καταγράψουν τις ικανότητες τους και την προσωπικότητα τους.

Λιναρδάτος σχολείο athlometrix

 

Η ομάδα της Athlometrix εγκατέστησε τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της στους χώρους του Σχολείου, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών-αθλητών, των δασκάλων και των γυμναστών τους σχετικά με τις δράσεις της Εταιρίας.Η Athlometrix αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αντικειμενικής αξιολόγησης, σύγκρισης και ανάδειξης των νέων αθλητών, προσφέροντας σημαντικά προνόμια στους μαθητές και στο σχολείο.

speed Agility training
Ας μην ξεχνάμε πως η άσκηση και ο αθλητισμός αποτελούν βασικά κομμάτια της σωματικής και ψυχικής διαμόρφωσης των παιδιών, καθώς και της κοινωνικοποίησης τους. Γι’ αυτό, οφείλουμε να δίνουμε κύριο ρόλο στη σωστή διαχείριση της αθλητικής προόδου των μαθητών.kids school