Η Athlometrix Παίζει Μπάλα στο Top Επίπεδο με τον Ολυμπιακό Βάρης!
Μια ακόμη ακαδημία που ανήκει στο δίκτυο του Ολυμπιακού (μετά τις αντίστοιχες της Λιβαδειάς και των Άνω Λιοσίων) εμπιστεύτηκε την κορυφαία εταιρία αθλητικών μετρήσεων της χώρας, για την αξιολόγηση των ταλέντων της! Ο Ολυμπιακός Βάρης προχώρησε μέσω της Athlometrix στην αξιολόγηση 68 αθλητών της ακαδημίας του εξασφαλίζοντας μια σειρά από σημαντικά προνόμια στα οποία έχουν πρόσβαση οι κορυφαίες ακαδημίες που λειτουργούν επαγγελματικά!

Athlometrix

 

Το πρόγραμμα


Οι μικροί πρωταθλητές όλων των τμημάτων της ακαδημίας, από 9 έως 18 ετών, αξιολογήθηκαν στο γνωστό προτεινόμενο πρόγραμμα της Athlometrix προς τις ακαδημίες, το «Football 360 Light». Πρόκειται για ένα πακέτο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας με επιλεγμένες μετρήσεις από τους πυλώνες: Σωματομετρία, Φυσιομετρία και Τεχνομετρία Ποδοσφαίρου!

 

Athlometrix

 

Η Πλατφόρμα


Η διοικούντες της ομάδας του Ολυμπιακού Βάρης, μετά το πέρας των μετρήσεων δημιουργούν αυτομάτως μια πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα ακαδημίας στην Athlometrix, μέσω της οποίας έχουν πρόσβαση στις μετρήσεις των αθλητών τους ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν σε επαγγελματικά πλαίσια για την βελτίωση και ανάδειξη τους. Πλέον έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν τα τμήματά τους, να συγκρίνουν τους αθλητές τους, να παρακολουθούν την εξέλιξη τους και εντοπίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους!

Athlometrix

 

Αν είσαι και εσύ από 9 ως 18 ετών και πιστεύεις πως έχεις ταλέντο στο ποδόσφαιρο, μην χάνεις χρόνο! Διάλεξε πακέτο και έλα να δοκιμαστείς και να φτιάξεις το αθλητικό σου προφίλ στο διαδίκτυο ώστε να σε ανακαλύψουν οι καλύτερες ομάδες!

Επίσης, αν είσαι προπονητής σε κάποια ακαδημία ή ανήκεις στη διοίκηση της, μην διστάσεις να ζητήσεις πληροφορίες και προσφορές στο τηλέφωνο: 210-8160360.

 

athlometrix_olympiacos_varis