Η Athlometrix Χορηγός Στο Tournoi Sportif 2018
Στο πλαίσιο της έναρξης μιας σπουδαίας συνεργασίας με τον Αθλητικό Όμιλο Λεοντείου, η Athlometrix παρευρέθηκε ώς χορηγός στο «Tournoi Sportif», που διεξήχθη με επιτυχία στις 5 & 6 Μαΐου 2018, στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την υποστήριξη κάθε δράσης που προωθεί την ενασχόληση των μαθητών με τον αθλητισμό, η Athlometrix παρέστη στο τουρνουά ως χορηγός των δράσεων και συμπαραστάτης των παιδιών στο ταξίδι τους προς το αθλητικό όνειρο.

Leonteios Sxoli Aponomi


Η δράση της Αthlometrix στο Tournoi Sportif


Το σχολείο υποδέχτηκε τους μαθητές του σε μια σειρά από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, με ενδοσχολικούς αγώνες στα αθλήματα: Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ και Μπάσκετ.

Η ομάδα της Athlometrix εγκατέστησε τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της στους χώρους του Σχολείου, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών-αθλητών και των κηδεμόνων τους σχετικά με τις δράσεις της Εταιρίας, αλλά και την βράβευση των νικητών του Τουρνουά.

Οι μαθητές, καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά,  είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το Σύστημα Μέτρησης και Εκτίμησης General Athletix. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα καταγραφής και διαχείρισης της προόδου νέων αθλητών, το οποίο χωρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες- Σωματομετρία, Φυσιομετρία και Ψυχομετρία.

 

Athlometrix Προαύλειο Λεοντείου Σχολής

Tournoi Sportif Drone

Physiometrix @Leonteios

Παράλληλα, όσοι μαθητές συμμετέχουν στα ποδοσφαιρικά τμήματα του σχολείου είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σ’ ένα διασκεδαστικό Mini Challenge Event, demo του συστήματος Τεχνομετρίας, που διαμορφώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Technometrix @LeonteiosΗ Athlometrix αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αντικειμενικής αξιολόγησης, σύγκρισης και ανάδειξης των νέων αθλητών, προσφέροντας σημαντικά προνόμια στους μαθητές και στο σχολείο.

Ας μην ξεχνάμε πως η άσκηση και ο αθλητισμός αποτελούν βασικά κομμάτια της σωματικής και ψυχικής διαμόρφωσης των παιδιών, καθώς και της κοινωνικοποίησης τους. Γι’ αυτό, οφείλουμε να δίνουμε κύριο ρόλο στη σωστή διαχείριση της αθλητικής προόδου των μαθητών.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κύριους Ιγνάτιο Φιλιππούση, Πέτρο Κρητικό και Γεώργιο Ρήγο που αποτελούν μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Λεοντίου, καθώς και στον πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων, κ. Μάμαλη Παναγιώτη, για την άψογη συνεργασία κατά τη διοργάνωση του Tournoi Sportif 2018.