Η Άμιλλα Περιστερίου Παίζει Μπάλα στην Athlometrix
Ακόμη μια ποδοσφαιρική ακαδημία της Δυτικής Αττικής εισήχθη στο δίκτυο συνεργατών της Athlometrix. Η ομάδα από το Περιστέρι που πρεσβεύει το δίκαιο παιχνίδι, το σεβασμό προς τον αντίπαλο και την "ευγενική άμιλλα", η Άμιλλα Περιστερίου, εμπιστεύτηκε για τα εργομετρικά της την κορυφαία εταιρία αθλητικών μετρήσεων της χώρας σε επίπεδο ακαδημιών, Athlometrix. 

Νέα Αρχή με Όραμα


Η Άμιλλα Περιστερίου βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Η νέα διοίκηση με τις ενέργειες της δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι προσπαθεί να χτίσει μια ακαδημία με γνώμονα την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών. Στα πλαίσια διαφόρων δράσεων της ομάδας, με κορυφαία την ατομική βελτίωση των αθλητών με τα Καλοκαιρινά camp στα οποία συμμετέχουν αθλητές από όλη την Αττική, εισήχθη και το πρόγραμμα αξιολόγησης της Athlometrix.

  

Ο Παίκτης


Με τη βοήθεια της Athlometrix οι αθλητές κατέγραψαν τις επιδόσεις τους σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα και κέρδισαν μια σειρά από σημαντικά προνόμια, κρίσιμα για την εξελικτική τους πορεία:

  • Θα γνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους

  • Δημιούργησαν το ιστορικό τους αθλητικό αρχείο

  • Συγκρίνονται με όλους τους ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας

  • Έχτισαν το ποδοσφαιρικό τους βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι.


 

Η Ομάδα


Με τη σειρά της η Ακαδημία απέκτησε όλη εκείνη την πληροφορία που χρειάζεται ώστε να δουλέψει επάνω σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κορυφαίων club και να βελτιώσει τους αθλητές της σε σημεία που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η πλούσια ηλεκτρονική  πλατφόρμα της Ακαδημίας:

  • Σκανάρει τους παίκτες της και μαθαίνει όση πληροφορία χρειάζεται γι αυτούς

  • Εντοπίζει τα αδύνατα σημεία τους ώστε να τα βελτιώσει

  • Συγκρίνει τους διαθέσιμους παίκτες της ώστε να καταρτίσει τις αποστολές και την εντεκάδα της

  • Οργανώνει όλα τα τμήματα της ηλεκτρονικά και μπορεί να δουλεύει επαγγελματικά και μεθοδευμένα

  • Δίνει στους αθλητές της την ευκαιρία να τους δούν κάποιοι επαγγελματίες. Μια επαφή η οποία μπορεί να οδηγήσει υπό προϋποθέσεις έναν παίκτη και σε μια μεταγραφή!


 

Το Test Event


Η αξιολόγηση των αθλητών έλαβε χώρα στο Γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Περιστερίου. Τα νέα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής επιδόθηκαν σε Σωματομετρικά, Φυσιομετρικά και Τεχνικής Ποδοσφαίρου τεστ. Ανακάλυψαν τον σωματότυπο τους, έπιασαν τα όρια της φυσικής τους κατάστασης και τέλος επιδόθηκαν σε διασκεδαστικά τεστ τεχνικής ποδοσφαίρου με ιδιαίτερη διάθεση, μέσα σε ένα ενθουσιώδες, γιορτινό κλίμα!Οι παίκτες κατέγραψαν τις επιδόσεις τους στο προσωπικό τους προφίλ, του οποίου η αξία δε στέκεται στην δίωρη αξιολόγηση του αγωνιστικού χώρου. Η επαναξιολόγηση από τη νέα σεζόν είναι εκείνη που θα δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς των αθλητών με τους προπονητές τους.

Εις το επανιδείν!

Καλό Καλοκαίρι!

 

 

Επιμέλεια: Ασημακόπουλος Παναγιώτης