Η Ακαδημία Κύπρος Κορυδαλλού Στην Athlometrix
Ακόμη μια ακαδημία της Αττικής επέλεξε την Athlometrix για τις εργομετρικές μετρήσεις και την αξιολόγηση τεχνικής των παικτών της! Η ομάδα του Κύπρου Κορυδαλλού συμμετείχε σε ένα απο τα Test Events της εταιρίας μας που διεξήχθη στις 8 Φεβρουαρίου στο Star Sports Club στη Βούλα.

 

fitlight

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές  πέρασαν απο εξωνυχιστικό έλεγχο του σώματος τους και της φυσικής τους κατάστασης και ολοκλήρωσαν την συνολική τους αξιολόγηση με τα τεστ Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο νέο πρόγραμμα 360 Football light της Athlometrix που απευθύνεται σε ακαδημίες ποδοσφαίρου!

technometrix

Η ακαδημία του Κορυδαλλού έδειξε έμπρακτα και με τον πιο εμφατικό τρόπο στους αθλητές της για το πόσο σοβαρή δουλειά κάνει στο προπονητικό της κέντρο, αλλά και πόσο μεγάλη βάση δίνει στην εξέλιξη των παιδιών. Παράλληλα απέκτησε τα προνόμια μιας πλατφόρμας διαχείρισης αθλητών, η οποία αποτελεί εργαλείο για κάθε ακαδημιάρχη, προπονητή, γυμναστή. Μπορεί πλέον να συγκρίνει τους αθλητές της, να οργανώνει τα τμήματα της, να γνωρίσει καλύτερα και μεμονομένα τα χαρακτηριστικά κάθε αθλητή της και να βελτιώνει τις όποιες αδυναμίες τους, που είναι και το ζητούμενο. Η στοχευμένη προπόνηση πλέον είναι γεγονός!

σουτ και γκολ

Αν έχεις Ακαδημία και βλέπεις μπροστά στο μέλλον, οραματίζεσαι και έχεις όρεξη για δουλειά, μη χάνεις καιρό! Μπές στο www.athlometrix.com και πάρε πληροφορίες!