Επόμενος Σταθμός Athlometrix: «Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου»
Επόμενος σταθμός της Athlometrix, σε αυτό το ταξίδι αξιολόγησης και ανεύρεσης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ήταν η Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου. 

Μια Ακαδημία Συνώνυμο της Εξέλιξης


Η ομάδα από τον Ασπρόπυργο βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από όλες τις ακαδημίες, παρέχοντας στους ποδοσφαιριστές της άψογες συνθήκες προπόνησης στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο Γκορύτσας Ασπροπύργου!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου έχει συνάψει μεγάλη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο δίκτυο των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ παράλληλα, ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ!

Η διοίκηση του Α.Σ. Ασπροπύργου κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να συνάδει με τις εξελίξεις του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Από αυτό το πλαίσιο λειτουργίας του συλλόγου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Athlometrix με τις πρωτοποριακές της υπηρεσίες.

  

Τo Event


Το Test Event Αξιολόγησης διεξήχθη λίγες ημέρες πρίν την τελετή λήξης της ακαδημίας. Η ομάδα με αυτόν τον τρόπο κατέγραψε όλη εκείνη τη χρήσιμη πληροφορία για την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών της στους 4 σημαντικούς πυλώνες για το προφίλ ενός αθλητή. Σωματομετρία, Φυσιομετρία, Τεχνομετρία Ποδοσφαίρου και Ψυχομετρία.

Το πακέτο μετρήσεων που επέλεξε ο Πυρρίχιος δεν ήταν άλλο από το προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ακαδημιών, "Athlometrix Football 360" . 

Τα προνόμια


Επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα αξιολόγησης, αθλητές και ακαδημία απέκτησαν μια σειρά από σημαντικά προνόμια.

Οι Αθλητές:

  • Θα γνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους

  • Δημιούργησαν το ιστορικό τους αθλητικό αρχείο

  • Συγκρίνονται με όλους τους ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας

  • Έχτισαν το ποδοσφαιρικό τους βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτεροι.
Η Ακαδημία:

  • Σκανάρει τους παίκτες της και μαθαίνει όση πληροφορία χρειάζεται γι αυτούς

  • Εντοπίζει τα αδύνατα σημεία τους ώστε να τα βελτιώσει

  • Συγκρίνει τους διαθέσιμους παίκτες της ώστε να καταρτίσει τις αποστολές και την εντεκάδα της

  • Οργανώνει όλα τα τμήματα της ηλεκτρονικά και μπορεί να δουλεύει επαγγελματικά και μεθοδευμένα

  • Δίνει στους αθλητές της την ευκαιρία να τους δούν κάποιοι επαγγελματίες. Μια επαφή η οποία μπορεί να οδηγήσει υπό προϋποθέσεις έναν παίκτη και σε μια μεταγραφή!


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον Α.Σ. Πυρρίχιο Ασπροπύργου για τη νέα σεζόν και την επαναξιολόγηση των ποδοσφαιριστών, ώστε να γίνει και η ανάλυση της εξέλιξης τους, ύστερα από τα ατομικά προγράμματα και την προετοιμασία της ομάδας.

 

Επιμέλεια: Aσημακόπουλος Παναγιώτης