Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Μια Νοικοκυρεμένη Ακαδημία με Όραμα στο Δίκτυο της Athlometrix
Η μετεξέλιξη του ποδοσφαίρου αυξάνει καθημερινά τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών τόσο σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, όσο και σε φυσική κατάσταση. Η Athlometrix, πρωτοπόρος σε μετρήσεις τεχνικής ποδοσφαίρου, με το νέο πρόγραμμα «Football 360» απευθύνεται σε ακαδημίες που θέλουν να πάνε το παιχνίδι ένα βήμα πιο μακριά! Μια από αυτές είναι και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.Επιλέγοντας το παραπάνω πακέτο για την ακαδημία σας, εξασφαλίζετε μια σειρά από σημαντικά προνόμια τόσο για τους αθλητές όσο και για την ίδια την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές περνάνε σε 1 ώρα και 30 λεπτά μια αξιολόγηση με τις σημαντικότερες μετρήσεις από τους πυλώνες της Σωματομετρίας, Φυσιομετρίας και Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου.

 

Τα προνόμια:


Οι αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δημιουργούν το αθλητικό τους προφίλ με αποτέλεσμα να:

  • Μαθαίνουν τα όρια τους

  • Καταγράφουν τις επιδόσεις τους δημιουργώντας το προσωπικό τους αρχείο εξέλιξης

  • Συγκρίνονται με τους αθλητές της ίδιας ηλικίας ώστε να μάθουν το επίπεδο τους

  • Εντοπίζουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους

  • Έχουν την ευκαιρία μέσα από τις μετρήσεις να αναδειχθούν


Η ακαδημία που μπαίνει στο δίκτυο της Athlometrix λαμβάνει μια πλατφόρμα διαχείριστης των παικτών της με την οποία:

  • Γνωρίζει διεξοδικά τους αθλητές της

  • Οργανωνει τα τμήματα της και συντάσσει τις συνθέσεις της

  • Συγκρίνει τους παίκτες της

  • Εντοπίζει τα αδύνατα σημεία των παικτών της ώστε να δουλέψει επάνω σε αυτά μεθοδευμένα

  • Δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της να κάνουν το βήμα παραπάνω με το να τους δούν μεγαλύτερες ομάδες


  

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων


Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, μια άκρως νοικοκυρεμένη ακαδημία της Δυτικής Αττικής, συνεργάστηκε για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο με την Athlometrix για την αξιολόγηση των αθλητών της, αυτή τη φορά στο δικό της εξαιρετικό Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων με τον ανανεωμένο χλωοτάπητα νέας γενιάς.

Τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία φάνηκαν εξάλλου από την πρώτη φορά που η ομάδα εμπιστεύτηκε για τα εργομετρικά της την Athlometrix. Μέσα από τις πρώτες μετρήσεις ξεχώρισαν κάποιοι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν και στο Top Players Εvent της Athlometrix.

Συνολικά 12 νέα ταλέντα της ομάδος που ξεχωρίζουν και σκοπεύουν να δουλέψουν επάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, συμμετείχαν στο Test Event μετρήσεων και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.tester @ AthlometrixΑνανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο και την επανεξέταση των ποδοσφαιριστών!