Έλαμψαν Τα Αστέρια της Athlometrix Στο Top Players Event!
Τα «Αστέρια» της Athlometrix έλαμψαν για ακόμη μια φορά σε ένα γιορτινό Test Event που διεξήχθη με καλεσμένους τους καλύτερους παίκτες της πλατφόρμας για κάθε ηλικιακή κατηγορία για τη χρονιά που πέρασε! Οι Top Players αναδείχθηκαν σύμφωνα με τη Συνολική τους Κατάταξη στις μετρήσεις της Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου πάντα σε σύγκριση με τους συνομήλικους τους.

 Στις 20 Μαρτίου στο γήπεδο του Ερμή στα Άνω Λιόσια προσήλθαν οι 5 κορυφαίοι αθλητές στις ηλικές 10, 11, 12, 13 και 14 ετών! Τα καλύτερα ταλέντα των τελευταίων μηνών κέρδισαν με τις επιδόσεις τους το Full Pack της Athlometrix αξίας 216 € (!) και πέρασαν εντελώς δωρεάν όλες τις μετρήσεις που χρειάζεται να κάνει ένας νέος για να «μετρά σαν αθλητής»!

long pass

 

Το πρόγραμμα  • Οι Top Players επαναξιολογήθηκαν στη ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΑ και με τις νέες μετρήσεις θα μπορέσουν να ελέγξουν την σωματική τους ανάπτυξη μέσα στον τελευταίο χρόνο.

  • Διεκπόνησαν είτε εκ νέου είτε για πρώτη φορά το ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΟ τεστ ώστε να γνωρίσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της προσωπικότητας τους.

  • Τέσταραν τα όρια τους στις ασκήσεις ΦΥΣΙΟΜΕΤΡΙΑΣ βάζοντας τα δυνατά τους σε μετρήσεις όπως είναι η ταχύτητα, το άλμα και η αντοχή.

  • Και φυσικά αξιολογήθηκαν και πάλι στο Full Pack της Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου συμμετέχοντας σε ένα διασκεδαστικό event γεμάτο μπάλα και παιχνίδι!


Μετά και τη νέα αξιολόγηση τους οι νέοι παίκτες που διαθέτουν αθλητικό προφίλ στην Athlometrix, αφού ανανέωσαν τις μετρήσεις τους για έναν ακόμη χρόνο, δημιούργησαν το αθλητικό τους βιογραφικό ώστε να τους ανακαλύψουν οι καλύτερες ομάδες!

  

Επαγγελματική δουλειά στις Ακαδημίες της Αττικής


Τα ταλέντα του μέλλοντος εκπροσωπούσαν με περηφάνεια όμως και τις ακαδημίες τους, δίνοντας ένα δείγμα από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών τους! Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για τις εξής Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Πανιώνιος, Επίλεκτοι, A.O. Πάρνηθας, Α.Ο. Αμφιάλης. Ποιος είπε πως σοβαρή δουλειά γίνεται μόνο στις ακαδημίες των ΠΑΕ; 

Τα Top Players Event


Στόχος της Athlometrix είναι να αποτελέσει το χάρτη του νεανικού αθλητισμου παρέχοντας στους εμπλεκόμενους εύκολη και άμεση πρόσβαση σε στοιχεία που μέχρι και σήμερα ήταν δύσκολο να καταγραφούν, συγκεντρωθούν και αποθηκευτούν σε μια κοινή βάση δεδομένων. Όραμα μας είναι οι αθλητές από κάθε γωνιά της χώρας να έχουν ίσες ευκαιρίες ανάδειξης του ταλέντου τους.

Γι αυτό το λόγο, ανα τακτά χρονικά διαστήματα οι καλύτεροι παίκτες της πλατφόρμας θα καλούνται να κάνουν το Full Pack της εταιρίας με σκοπό να δημιουργήσουν το αθλητικό τους βιογραφικό το οποίο και θα προωθείται στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!